KTSO’DAN ÜYELERİMİZE YÖNELİK DIŞ TİCARET İSTİHBARAT EĞİTİMİ

02 Temmuz 2024

Sayın Üyemiz;

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerimizin  dış ticaret personeline  ve dış ticaret konusunda personel yetiştirmeye  yönelik 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü 10:00 – 17:00 saatleri arasında Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda  “Dış Ticaret İstihbarat Eğitimi” düzenlenecektir.

Eğitimde Ticari Bilgi-Ticari İstihbarat, Nokta Atışı İhracat, Hedef Pazar Tespiti, Müşteri/Rakip İstihbaratı, Ticari Bilgi ve İstihbarat Kaynakları konularına yer verilecektir.  Eğitime son başvuru tarihi 08 Temmuz 2024 olup; katılım sınırlıdır.

Katılım Ücreti: 950 TL + KDV

Kayıt İçin: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqVffe4nuSLpJstJMeJi6ZMiG0xnMHBdf-50Q0h2kbv0JlEA/viewform?usp=sf_link