BİFA BİSKÜVİ TÜRKİYE'NİN 500 DEVİ ARASINDA YER ALDI

25 Haziran 2024

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasına giren Bifa Bisküvi San. ve Gıda A.Ş.'yi tebrik ederek teşekkür mesajı yayımladı;
“Sanayi sektörü başta olmak üzere Türkiye ekonomisinin büyümesinden ihracatına, finansmandan yatırım iklimine kadar birçok alanda detaylı bilgiler içeren araştırmaya göre, “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasında Bifa Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş 358. sırada yer almıştır. Listeye giren Bifa Bisküvi ve San. A.Ş.'yi kutluyorum. İsteğimiz ilimizden daha fazla şirketin listeye dahil olması ve Karaman'ın üretim, istihdam ve ticaret potansiyelinin istikrarlı bir şekilde yükselmesidir.
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Ülkemizin zor şartlarına rağmen yılmadan üreten, istihdam oluşturan, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan Bifa Bisküvi yetkililerini ve çalışanlarını tebrik eder, gelecek yıllarda daha üst sıralarda yer almalarını ve başarılarının devamını temenni ederim." ifadelerine yer verdi.