KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE AMERİCAN LİFE ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

02 Temmuz 2024

American Life Yabancı Dil Kursu  ve Karaman  Ticaret ve Sanayi Odası arasında oda üyelerine yönelik indirim  sağlayacak protokol anlaşması imzalandı. Yapılan protokolle, Karaman American Life Dil Okulları yabancı dil eğitimlerinde oda üyeleri ve birinci derece yakınları için tarife ücretleri üzerinden %50 indirim sağlanacak.

Yabancı dile günümüzde çok ihtiyaç duyulmakta ve özel hayatımızdan iş hayatımıza her alanda gereksinim duymaktayız. Oda üyelerimizin yabancı dil konusunda ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için yabancı dil eğitim protokolü imzalandı. Protokolden faydalanacak üyelerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.