KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN JANDARMA KOMUTANI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

12 Ekim 2023

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celil Evcen ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hebebci İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Kıdemli Albay Murat Alkan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Karaman’ın sosyo-ekonomik durumu, Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetleri  üzerine sohbet edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kıdemli Albay Murat Alkan, görevinin İlimiz için hayırlı olması dileklerinde bulunarak, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetimi’ne teşekkür etti.