İSTANBUL KARAMANLILAR EĞİTİM KÜLTÜR VE SOSYAL DAYANIŞMA VAKFI’NDAN (İKEV) ODAMIZA ZİYARET

15 Mayıs 2024

İstanbul Karamanlılar Eğitim Kültür Vakfı (İKEV) Yönetim Kurulu Başkanı, Üyeleri İstanbul’dan bir ekip ile beraber  Karaman gezileri kapsamında Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Meclis Üyelerimizin ev sahipliği yaptığı ziyarete İKEV Vakfı Başkanı İhsan Duru ve İKEV Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Vakıf Kurucu Üyesi E. Tümg. Rıza Küçükoğlu, KARTAP Başkanı Rıza Duru, KARTAP Yönetim Kurulu Üyeleri, Necmettin Erbakan Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi İlker Mete Mimiroğlu katıldılar.

Program açılış konuşmasını yapan KTSO Başkanı Mustafa Gökhan Alkan İKEV Vakfı’na katılımlarından dolayı teşekkür ederek İKEV’in bugüne kadar elde ettiği başarıları ve gelecekte de İKEV’in Karaman’a ve topluma katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti. Başkanın konuşmasının ardından KARTAP Başkanı Rıza Duru kısa bir konuşma yaparak KARTAP konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Başkanın konuşmasının ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi İlker Mete Mimiroğlu, tarafından Karadağ Binbirkilise’nin Araştırma çalışmaları kapsamında sunum yapılarak  katılımcılar bilgilendirildi. 2023 yılında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Madenşehir ve Değle Ören Yerleri Alan Çalışmaları konusundaki görselleri katılımcıların yoğun ilgisini  çekti.

Program Vakıf Danışmanı Ekrem Candar tarafından İKEV Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin tanıtılmasıyla devam etti. Devamında yapılan sunumda  İKEV Vakfının amacı, faaliyetleri, çalışma raporlarının  detaylı bir değerlendirmesi yapılarak  katılımcılar  bilgilendirildi.

Sunumların ardından Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve İKEV Başkanı İhsan Duru tarafından karşılıklı ödül takdiminde bulunuldu. Başkanlarımız İKEV Başkanı İhsan Duru, Yönetim Kurulu  Üyeleri ve beraberindeki heyete katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.