SGK HEYETİ’NDEN “SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI” KAPSAMINDA ODAMIZA ZİYARET

14 Mayıs 2024

Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık ve SGK Kurum Personelleri ile birlikte  Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan’ı   makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla yapılan etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek Başkan Alkan ile fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden KTSO Başkanı Mustafa Gökhan  Alkan, SGK kurum personelinin Sosyal Güvenlik Haftasını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.