TOBB İL KGK VE TOBB İL GGK İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU

05 Ekim 2023

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00 – 17:00 saatleri arasında Odamız Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir.

İlgili seçmen listeleri Odamız duyuru panosuna asılmış olup, ayrıca aşağıda da  belirtilmiştir. İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvuruları 11 Ekim – 17 Ekim 2023 tarihleri arasında bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte Odamızda gerçekleştirilebilecektir.

İcra Komitesine aday olabilme şartlarını taşıyan üyelere ilişkin liste, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü Odamız hizmet binasında ilan olarak asılacak ve  web sitesinde yayınlanacaktır.

Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Seçmen Listesi

Kadın Girişimciler Seçmen Listesi