AMERİKA PAZARI TOPLANTISI KAPSAMINDA ABD HEYETİ TARAFINDAN ODAMIZ ZİYARET EDİLDİ

05 Ekim 2023

ABD'de satış, pazarlama eğitimi almış, farklı şirketlerde pazarlama strateji direktörü olarak çalışmış, satış pazarlama ve marka tanıtım konusunda tecrübeye sahip ve uzun yıllardır ABD'de yaşayan Hilmi Yurdusever, Selçuk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Konuk ve Kamil Kara ile birlikte Karaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celil Evcen ile görüştüler.

Ziyarette ilerleyen zamanlarda Odamız hizmet binasında toplantı planlanması konusunda istişare edildi.  Ziyaret iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.