VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DEFTERDARLIK'DAN ODAMIZA ZİYARET

27 Şubat 2024

Karaman İl Defterdarlığı, bu yıl 26 Şubat-3 Mart tarihlerinde, "Geleceğimiz Vergilerimizle Güvende" sloganıyla 35.’si kutlanacak  Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik,  Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve  Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztoprak’ın ev sahipliği yaptığı ziyarete, Karaman Defterdarı Yüksel Ertekin, Vergi Dairesi Müdürü Kemal Gökbayrak ve  Gelir Müdür Vekili Burcu Seyrek katıldı. Defterdar Yüksel Ertekin ve beraberindeki heyet  ziyarette, kurum çalışmaları ve bu yıl “Geleceğimiz Vergilerimizle Güvende" sloganıyla 35'inci kez gerçekleştirilecek Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında  bilgiler verdi.

Vergi bilincinin önemine dikkat çeken Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Alkan, ziyaretlerinden dolayı, duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek;  bu haftanın farkındalık oluşturarak bu bilincin toplumun tüm kesimlerine yayılması ve mükelleflerinin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması açısından önemli olduğunu vurguladılar. Bu yıl 35.'si kutlanan Vergi Haftası’nın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek; Vergi Haftası nedeniyle tüm kurum çalışanlarını tebrik ettiler.

Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.