İYİ PARTİ HEYETİ'NDEN KTSO 'YA ZİYARET

27 Şubat 2024

İyi Parti İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, İyi Parti  Belediye Başkan Adayı Nihal Tümene Merkez İlçe Başkanı Ahmet Demirayak ve  İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Karaman Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundular.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette seçim dönemi, ülke gündemi, ekonomik sorunlar görüşüldü.

Ziyarette; İyi Parti tarafından 2024 yerel seçimleriyle ilgili olarak yapılan çalışmalar, hedefleri ve projeleri  hakkında bilgiler verildi.  Yaklaşan yerel seçim süreci, ilimizin  ve üyelerimizin sorunları, yapılması planlanan projeler ile odamız ve belediyemiz arasında hayata geçirilebilecek ortak çalışma planları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri İyi Parti  Karaman Belediye Başkanı Adayı Nihal Tümene  ve İyi Parti  heyetine  nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kendilerine başarılar dilediler.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.