KTSO’DA MECLİS ÜYELERİNE YÖNELİK KARAMAN SANAYİ STRATEJİ BELGESİ İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

29 Mayıs 2024

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2023 yılı Teknik Destek Programı kapsamında yürütmekte olduğumuz “Karaman Sanayide Geleceğini Belirliyor”  projesi ile ilgili olarak Karaman Sanayi Strateji Belgesini belirlemek üzere Meclis Üyelerimize yönelik istişare toplantısı düzenlendi.

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Tamer Yıldızbaş, KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Meclis üyelerimizin katılımıyla Odamız Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan proje ile ilgili kısa bir açıklama yaparak katılımcılara  teşekkür etti.

Programın devamında Proje Danışmanı Muhittin Koraş tarafından yapılan sunumlar ile projenin  tanıtımı, Ar-Ge ve inovasyon, yatırım ortamı, altyapı, mesleki eğitim, yeşil sanayi ve dijital dönüşüm, kamu-sanayi iş birliği, lojistik finansmana erişim, dış ticaret konularında bilgiler paylaşılarak meclis üyelerimizin  önerileri soruldu  ve proje fikirleri istişare edildi.

Toplantı, tanıtım ve bilgilendirme sunumlarının yapılmasının ardından  son buldu.