KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU MAYIS AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

27 Mayıs 2024

TOBB Karaman İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Toktay yönetiminde Mayıs  ayı toplantısını gerçekleştirdi.İcra Komitesi Üyeleri ve Odamız Genel Sekreteri Ayşegül Koçak’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıya İç Anadolu Bölge Başkanı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı online katılarak İcra Komitesi Üyeleri ile kadın girişimcilere yönelik yapılacak  projeler konusunda istişarelerde bulundu.

Toplantıda mesleki ve sosyal konular istişare edilerek; kurulun projeleri ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Girişimcilik ile ilgili çeşitli alanlarda kadınların oynadıkları rollerin önemi vurgulanarak; bu konuda gerekli projelerin, eğitimlerin ve toplantıların organize edilmesine yönelik çalışmaların yapılmasına oy birliği ile karar verildi.