KTSO’DAN AHBİB İHRACAT LİSTESİNE GİREN SANAYİCİLERİMİZE TEBRİK

29 Eylül 2023

KTSO’DAN AHBİB İHRACAT LİSTESİNE GİREN SANAYİCİLERİMİZE TEBRİK

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan “Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçı Birliği (AHBİB) 2022 Yılı En Fazla İhracat Yapan Firmalar” arasına giren sanayicilerimize teşekkür mesajı yayınladı. Alkan  mesajında;

“Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB)’e bağlı 8 birlikten biri olan Türkiye'nin 2022 yılındaki 11,47 milyar dolarlık hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri ihracatına 2,06 milyar dolar değer ile destek veren Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçı Birliği (AHBİB)’in 2022 yılında Türkiye’de en fazla ihracat yapan 28 firmasının  içinde Karamanlı 4 firmamız yer aldı.

AHBİB 2022 yılı en fazla İhracat yapan firma listesinde  Anı Bisküvi, Bifa Bisküvi, Modern Çikolata ve Şimşek Bisküvi  yer aldı. Ayrıca Anı Bisküvi, Bifa Bisküvi en fazla sayıda ülkeye ihracat gerçekleştiren ilk 3 firma arasında yer aldı.

Karaman Ticaret ve Sanayi olarak listeye giren firma yetkililerini ve çalışanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” ifadelerine yer verdi.