TOBB KARAMAN KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANI AHSEN TOKTAY’IN ANNESİ VEFAT ETTİ

05 Şubat 2024

TOBB Karaman Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Toktay’ın annesi, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Eski Yönetim Kurulu  Başkanı Mustafa Toktay’ın Kayınvalidesi İhsaniye Çabuk vefat etti.

Merhumun cenazesi 05 Şubat 2024 Pazartesi günü (bugün) Silifke Merkez Alaaddin Camisinde ikindi namazına müteakip Asri Mezarlıkta defin edilecektir.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak merhumeye Allah’tan rahmet Toktay   ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz.