TOBB KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER İLE KMÜ ARASINDA ORTAK PROJE TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

02 Ekim 2024

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler İcra Komite Başkan ve Üyeleri  ile Genç Girişimciler İcra Komite Başkan ve Üyeleri, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Proje Birimi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Birimi Dr. Öğrt. Üyesi Ali Özcan’ın da katılımıyla, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik Fakültesi girişi Proje ve Teknoloji Transfer Ofisinde üniversite ile yapılacak ortak projeler hakkında istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya ayrıca TOBB Nevşehir TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı’da Online olara katılarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile TOBB Girişimcilik Kulübü kurulmasına karar verilerek, çalışmalarına başlanıldı