MHP HEYETİ'NDEN KTSO 'YA ZİYARET

26 Mart 2024

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, MHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Kısacıkoğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Karaman Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundular.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette seçim dönemi, ülke gündemi, ekonomik sorunlar görüşüldü.

Ziyarette; Başkan Savaş Kalaycı tarafından 2024 yerel seçimleriyle ilgili olarak yapılan  çalışmalar, hedefleri ve projeleri  hakkında bilgiler verildi.  Yaklaşan yerel seçim süreci, ilimizin  ve üyelerimizin sorunları, yapılması planlanan projeler ile odamız ve belediyemiz arasında hayata geçirilebilecek ortak çalışma planları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kendilerine başarılar dilediler.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.