KTSO MECLİS ÜYELERİ TOBB MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ’NE KATILDILAR

07 Mart 2024
TOBB Meclis Üyeleri Seminerleri kapsamında Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celil Evcen ve Meclis Üyeleri Ahmet Talha Ünsay, Hacı Mustafa Baykara, Mehmet Ali Tankişi, Sefa Keleş ve Yiğit Dorla Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından düzenlenen meclis üyeleri bilgilendirme seminerlerine katıldılar. Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nde gerçekleşen ve 2 gün boyunca devam eden seminerlerde oda ve borsaların meclis üyeleri için bilgilendirme seminerleri düzenlendi. Seminere TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da katıldı.Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, bu bilgilendirme seminerlerinin, içinde bulundukları kurumu tanımak için çok güzel bir fırsat olduğunu söyledi. TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu, herkesin buraya seçilerek geldiğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, meclis üyelerinin il ve ilçelerinin kanaat önderi olduğunu belirtti. Meclis üyelerine tavsiyelerde bulunan Hisarcıklıoğlu, sorumlu oldukları meslek komitelerindeki üyelerini asla ihmal etmemelerini, bu süreçte onları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinlemelerini istedi. Hisarcıklıoğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ortak akıl ile ortak paydada hareket etmelerini tavsiye etti.Seminerlere katılan meclis üyelerine TOBB’un kurumsal yapısı ve faaliyetleri, protokol kuralları, Türkiye ekonomisindeki gelişmeler ve iş hayatında iletişim gibi konular da eğitimler verildi.KTSO Heyeti seminer öncesinde CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver ve Ak Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser'i makamlarında ziyaret ettiler. Odamız Heyeti Karaman Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (KAREV)'i de ziyaret ederek Başkan  Veli Bozkır ile bir araya geldiler. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak kabullerinden, ilgi ve alakalarından dolayı Milletvekillerimize ve KAREV Başkanı Veli Bozkır'a  teşekkürlerimizi sunuyoruz.