KTSO’DAN SUDURAĞI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

24 Nisan 2024

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve  Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Eren ile Bekir Coşgun 31 Mart 2024 tarihi itibariyle Sudurağı Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetimi; Sudurağı Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Gül, nazik ziyaretlerinden dolayı Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.