BAŞKANLAR’DAN “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Başkanlar mesajlarında;
“Toplumun temelini oluşturan aile yapısının güçlenmesinde, ekonomik ve sosyal hayatın gelişmesinde kadınlarımızın emeği, azmi ve fedakârlığı çok büyük bir öneme sahiptir. Hayatın her alanında başarılarıyla bizlere gurur veren kadınlarımız; üretimde, ticarette, girişimcilikte ve toplumsal yaşamın her kademesinde önemli rol üstlenmektedir. Güçlü bir toplum ve güçlü bir ekonomi ancak kadınların aktif katılımı ile mümkün olmaktadır. Kadın girişimcilerimizin artması, iş dünyasında daha fazla yer almaları ve karar mekanizmalarında etkin olmaları ülkemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak kadın girişimciliğini desteklemeye, kadınlarımızın iş hayatında daha fazla yer almalarını teşvik edecek çalışmaları sürdürmeye devam ediyoruz. Kadınların emeği ve üretime kattıkları değer, şehrimizin ve ülkemizin geleceği açısından büyük bir güç kaynağıdır.
Bu vesileyle başta şehit ve gazilerimizin kıymetli anneleri ve eşleri olmak üzere, hayatın her alanında emek veren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir hayat diliyoruz.” ifadelerine yer verdiler.