TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ, KONYA TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELÇUK ÖZTÜRK’TEN ODAMIZA ZİYARET

05 Haziran 2024

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve beraberindeki heyet  oda ve borsa temasları kapsamında Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni temsilen oda ve borsa yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunan Başkan Öztürk, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celil Evcen, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztoprak ve TOBB Delegesi Özgür Can Ünüvar ile  bir araya geldi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen görüşmede Karaman’ın mevcut sosyoekonomik durumu, oda üyelerinin sıkıntıları, yaşanan finansal sıkıntılar, ülkemizin ekonomi politikaları ve ilerleyen dönemde gerçekleşecek olan TOBB faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Ziyarette Başkan Öztürk; “TOBB yönetimi olarak tüm oda ve borsalarımızla istişarelerle talep ve önerilerini dinleyerek verdikleri hizmetin kalitesini artırmaya çalışıyoruz. TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu da odalar ve borsaların birlik ve beraberliğine  önem vermektedir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde oda ve borsalarımızın hizmet üretme noktasında kararlı ve azimli olduğunu görmek bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk  ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek; “İçinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılar, üyelerimizin finansal açıdan karşılaştıkları zorluklar, İlimizin deprem riski az olması dolayısıyla; stratejik yatırımların deprem riski taşımayan İllere kaydırılması, İlimizin limana yakın olması gibi konuların üzerinde durulması gerektiğini vurguladı. Odamıza verdikleri destekten dolayı TOBB Yönetimine teşekkür etti.

Ziyaret hediye takdim edilmesinin ardından sona erdi.