KMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

17 Ekim 2024

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Doç. Dr. Namık Kemal Erdemir, Araştırma Görevlisi Dr. Bayezid Gülcan ve KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan’a ziyarette bulundular.

Öğrencilerimize Genel Sekreterimiz tarafından Karaman Ticaret ve Sanayi Odası birim ziyaretleri yaptırılarak odamızın işleyişi, faaliyetleri, görevleri hakkında bilgiler verildi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, yaptığı konuşmasında odamız ve odamızın projeleri hakkında öğrencileri bilgilendirerek, öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Ziyaret sonrasında öğrencilere, odamızı tanıtan hediyeler verildi.