ERASMUS+ PROJESİ KAPSAMINDA ALMANYA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

16 Temmuz 2024

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası personeli proje sorumlusu Muhammet Furkan Çöker Osmangazi Staj Konsorsiyumu Erasmus+ Projesi kapsamında 11 Temmuz 2024 tarihinde Berlin’de düzenlenen TD-IHK StartUp TalkX  Etkinliklerine katılım sağlamış; bunun neticesinde İş Dünyası temsilcileri ile görüşmeler yaparak öğrenci haraketliliklerinde stajyerlere işyeri bulunması  ve iş dünyası - kamu kuruluşları ile ilişkilerin geliştirilmesi,  yeni networkler oluşturulması amacıyla Almanya’nın başkenti Berlin’de bir dizi temaslarda bulunmuştur.

Erasmus+ Projesi kapsamında Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Sevgi Kalaycı’yı  ziyaret ederek Karaman  ekonomisi hakkında bilgi alışverişi sağlanmış, hangi alanlarda yatırım ve dış ticaret fırsatları olduğu hususlarında bilgi alınmıştır.

Aynı zamanda Proje sorumlumuz resmi temaslar kapsamında Genç Müsiad Berlin temsilcisiyle de görüşerek öğrenciler için staj imkanları konusunda bilgi alışverişinde bulunmuştur.