KTSO BAŞKANI MUSTAFA GÖKHAN ALKAN DÜNYA ODALAR FEDERASYONU ASYA VE AVRUPA ZİRVESİ’NE KATILDI

21 Ekim 2024

Dünya Odalar Federasyonu (WCF) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde  İstanbul’da düzenlenen Dünya Odalar Federasyonu WCF Avrupa ve Asya Zirvesi’ne Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan   katılım sağladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'un katılımıyla düzenlenen Zirve, 62 ülkeden 800’den fazla iş insanını bir araya getirdi.

‘İklim Değişikliği İçin İşbirlikçi Yaklaşım’ ana temasıyla düzenlenen zirvede iklim değişikliği düzenlemeleri ve teknolojik yeniliklerle gelen yeni rekabet şartları ele alındı.

Zirvenin açılışında konuşan WCF ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, İstanbul’un kıtaları birbirine bağlayan dünyanın en önemli iş merkezlerinden olduğunu söyledi. Şehrin Avrupa ve Asya Zirvesi için mükemmel bir yer olduğunu dile getiren Hisarcıklıoğlu; “Yeni seçilen Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve TOBB Başkanı olarak bu önemli etkinliğe ev sahipliği yapmak benim için bir ayrıcalıktır” diye konuştu.